MissEarnshaw Creative Commons License 2010.01.13 0 0 781
Hát nem tudom, mi van vele, kb tegnap este óta iszonyúan ficereg, főleg, hogyha bármi hozzáér a hasamhoz (pl a karom mozgás közben). Akkor jól belerúg... Míg ezt leírtam kb 3-4 rúgás volt. De hétvégén pl alig-alig éreztem, hogy létezik és a fura, hogy ugyanazt eszem, iszom mindig, nem vagyok stresszes, szóval semmiben sem változik semmi, mégis hol mozog - hol nem. Na mindegy.

Másfél órát azért sétáltam összesen, mert a posta olyan 15-20 perc gyalog (az oda-vissza 30-40 perc ugye), de utána kerültem is egy kicsit, hogy vásároljak meg beugorjak a GP-hez. Amúgy dublin 4-ben lakunk. Ja és van posta közelebb is, ez a "központi" posta volt, ahová el kellett sétálnom, mert csomagom jött és azt nem hozzák ki soha, be kell érte menni. :( (Busz amúgy nem jár arra tőlünk, bár ez nem újdonság, felőlünk kb semerre nem megy busz csak ki Sandymountra meg be a központba.)

Ez a tájékoztató sajnos nyomtatott. :( Tegnap beugrottam a GP-hez, hogy kéne booklet az oltásokról, de nem volt semmi kéznél, úgyhogy ma vmi nővérke felhívott, hogy az első oltás 2 hónapos korban van (a kórházi tbc (?) oltás után), hogy minden free of charge és hogy a GP adja be a szurikat. Mikor rákérdeztem, hogy és mégis, milyen oltások ezek, akkor mondta, hogy van egy jó kis booklet-e, ott hagyja nekem a portán, ugorjak be érte és abban minden benne lesz. A sztori innen már ismert. :)
Szóval ha van ötleted, hogy tudom hozzád eljuttatni ezt a cuccost, akkor szólj!! Ahogy így belenéztem, 2, 4, 6 hónaposan vannak az első oltások, de még nem tudom kívülről. :) Le van írva, mikor, milyen oltások vannak, ezek mi ellen védenek stb, kb 10-15 oldal.
Előzmény: kiscsirek (780)