MissEarnshaw Creative Commons License 2010.01.10 0 0 756
Köszi a tippeket, körbenézek, bár nem tudom, ma besétálunk-e a központba, eléggé borult az idő és hol esik, hol nem. :( A tegnapi hóesés istenkirály volt, sétáltunk is egy jó nagyot meg elmentünk Howthba. Kihasználtuk a hétvégét.
Ja igen, elfelejtettem írni, ha uh-ra van szükséged, ajánlom ezt a blackrocki helyet, nagyon jó volt!! (A DART-tól kb 5 perc sincs gyalog, szóval elég jó helyen van, bár nem Dublin ugye.) Fél óráig nézegetett a nő, méricskélt, nagyon alapos volt. Kaptunk 4 nyomtatott képet meg egy cd-t, amin volt 6 kép meg 2 kis 5 mp-es videó. Nagyon profi volt az egész, jó élmény volt - és "csak" €165 szemben a Rotunda €200-ával (meg hogy ugye oda még csak 19-én mehettem volna)... Szóval egyértelműen jó volt, megérte.

Ötödik elem: Lehet, hogy nyomod szegényt és azért kalimpál alattad... :)))) Amúgy én a 6. héttől nem tudok hason feküdni a cicim miatt, most már meg sem kísérelném, abszolút ki van zárva, hogy egy percet is el tudnék hason tölteni. Pedig régen csak úgy aludtam én is. Most marad a háton alvás, vagy még inkább az oldalt, mert akkor fel tudom húzni a lábam és nem feszül úgy a hasam, mint háton, kiterítve. Nem tudom, mi lesz később, tudom, ez már csak rosszabb lesz... :(
Előzmény: kiscsirek (754)