manhattan Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1379

S Benedek Fülöp gengszter eftárs mellett ne menjünk el ilyen hamar, mert itt elég hatalmas gazságok vannak. Na nemcsak az, hogy a felfüggesztett börtönbüntetése egyenesen felszólítás hasonló kaliberü gengszterkedésekre.

 

Hanem az is, hogy az állítólagos jobboldali holdudvar ismét bebizonyitja, hogy mekkora fokú haveri, eftási szimbiózisban él a balos gengszterekkel.

Ahogy Pintér összeállt Gergényi fölövetövel és tömegveretövel, az már a hányinger netovábbja volt. S ezek után Orbán még ott lebegteti ezt az erkölcsi hullát jövendö szuperminiszterként!

 

 

De Bendekröl:

Benedek ugye most elment Csányihoz, az OTP-hez. Mert ugye szakember, s az OTP a világon nem találna hasonlót.

Csak éppen ez az alak erkölcsi bizonyitvány nélküli szakember. Amire az OTP-s Csányi szemmel láthatóan nem ad.

Na de nem új keletü ez a haveri kör (549-es hsz):

 

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=79303684&t=9169131

 

 

  • Benedek Fülöp FVM-szakállamtitkár szolnoki illetőségű. Tulajdonosa a Tiszapüspöki Aranykorona Mezőgazdasági Rt.-nek, amelyet jelenleg veje irányít. A Társaság részvényesei között szerepel egy időben Medgyessy Péter ex-kormányfő vállalkozása, a Medgyessy Tanácsadó Kft., a volt miniszterelnök neje, Medgyessyné Csaplár Katalin, Erős János bankár, valamint Hoffmann (Hofi) Géza humorista is.

  • Benedek Fülöp 1999 és 2002 között a Medgyessy Péter nevével fémjelzett Inter Európa Bank Rt. egyik vezetője. Vadásztársai között említésre érdemes Medgyessy Péter, valamint Csányi Sándor, az OTP Bank Rt. első embere (csupán érdekességként: az FTC éppen az OTP-től kapja életmentő, áthidaló hiteleit).

  •  

     

     

    Ezek után amikor Csányi kiáll (az álatalában amúgyis szerény, helyenként nevetséges szakmai nivójú) ország helyzetelemzéseivel, nálam már a röhej kategóriába se lesz besorolva. Hanem az erkölcsi hulláéba.

     

    Ez van gyerekek, ez a magyar elit: még ha tiszta is a lekiismerete, akkor is kimegy, és meghempereg a sz@rban. Mert a biznissssz mindenek elött.