.ETNA. Creative Commons License 2009.12.30 0 0 397
Hát ez szuper jó hír!!!! GRATULÁLOK !!
Ez a puszi az első kenyeremre, számomra teljesen érthető:-)))

Ha az íze egyébként jó és rendesen át is sült, akkor a tömörsége éppen olyan, amilyen egy házikenyérnek lennie kell, s csak azért meglepő így elsőre, mert a bolti kenyerek miatt nem vagy (vagyunk) hozzászokva az ilyesmihez. Az otthon sütött kenyérben ugyanis nincs semmilyen térfogatnövelő ez+az !! Van, aki aszkorbinsavat is tesz bele, attól is szép laza (vagy mifene), de nálam ez nem szempont, így ilyesmit nem használok, anélkül is szép magas kenyerem szokott lenni.

Legközelebb majd lefotózom és beszúrom ide, hogy össze tudd hasonlítani, persze én olyan kilós, 90 dekás kenyeret szoktam csinálni, mert kicsit nagyobb a gépem.
Persze a fényképezőnkről a fotót sem tudom feltölteni a gépre, így ez is csak akkor valósulhat meg majd ha a férjem, vagy a fiam ráér segíteni :-))
Előzmény: zozobra (396)