foranka Creative Commons License 2009.12.24 0 0 14864

Bemásolom ide is, úgyis nagy itt a pangás:

 

Teltházas koncert az Újvigadóban!
Igaz, nem ez a tegnap este/éjszaka legfőbb jellemzője, hanem az az utánozhatatlan hangulat, amellyel a P.Box zenekar megajándékozta rajongóit. Günter, Cézi, Bodó és Krisztián játéka most is hibátlan, mondhatni zseniális volt. Csapatban is nagyon erősek, de úgy, hogy közben átsüt minden mozdulatukon az a csodálatos egyéniségük, amit leginkább a zene által tudnak megmutatni.
Kori most is hozta a formáját mind hangban, mint frontemberként. Dinamikus, tiszta, átütő, ugyanakkor közvetlen és őszinte emberi érzéseket közvetítő előadásmódjával teljesen elvarázsolta a közönséget.
Nem is igen számoltam, hányszor tapsoltuk vissza őket, az mindent elárul, hogy a tegnap kezdődött koncert ma ért véget. Sok-sok ismerőssel találkoztam, de rengeteg új arcot is láttam a tömegben. A csecsemők és aggastyánok kivételével szinte minden korosztály képviseltette magát. Az emberek egy része a padokon, asztalokon állva tombolt és majd minden P.Box-számot a zenekarral együtt énekelt.
Még most is álmos és jólesően fáradt vagyok, a hangom teljesen elment, de semmiért nem adnám azt az élményt, amelyben tegnap részem volt. Csak megköszönni tudom, és legalább olyan sikeres új évet kívánok nekik, amilyen a tegnapi koncertjük volt.