intrusion Creative Commons License 2009.12.23 0 0 58
15.40: Folyamatosan érkeznek a rendőrségi csapatszállítók Ráckevére. A kapitányság előtt gyülekeznek a rendőrök. Jelenleg 7-8 csapatszállító tart pokolhegy irányába tele a „rend őreivel”!

14.40: A Gárda készenléti alakulatának mintegy 20 tagja addig nem hagyja el a környéket amíg a rendőri erők nem tudják garantálni a magyar lakosság biztonságát. Ők a rendőri szemek elől rejtve várják a bevetés végét.

14.36: A helyi rendőri erők közölték a Gárdával, hogy jobb ha hazamennek mert nem tudják megvédeni a civil lakosságot egy esetleges cigányok által indított roham esetén. A helyszínen tartózkodó Gárda-egység parancsnoka megnyugtatta a rendőrt, hogy ha kell megvédi őket is a gárda.

14.32: Gerecz Attila, a Jobbik helyszínen tartózkodó választókerületi vezetője a Barikádnak elmondta: az a Fejős László nevű rendőr (a ráckevei kapitányság közrendvédelmi osztályának a vezetője) fenyegette a helyszínen tartózkodó gárdistákat szabálysértési eljárással, aki az egyezséget felrúgta a nemrégiben megszervezett, majd lefújt kiskunkalcházi Horák Nóri-megemlékezéssel kapcsolatban.

14.23: A család megsérült tagjait a Heim Pál kórházba szállították. Az elkövetők a hírhedt pokolhegyi cigányok voltak, információink szerint uzsoraügy lehet a háttérben. A Gárda több századából a helyszínre tartanak, egyelőre tíznél kevesebb gárdista van a helyszínen, a cigányok is gyülekeznek. A rendőrök a gárdistákat igazoltatják.