Tschülök Creative Commons License 2009.12.21 0 0 8705

Először is értelmezned kellene azt, amit elolvasol és csak utána fröcsögve pocskondiázni.

Önvédelemről, otthonvédelemről beszéltem, nem terepharcról, vagy amolyan "30-ról lekaplak" stílusról, amihez nálam társul egy bizonyos életkor, vagy szellemi fejlettség, nevezhetném inkább fejlettlenségnek.

Nálam az önvédelmi távolság és, ha jól tudom jogi gyakorlatban is max. 3-5 méter.

Az otthonvédelem történhet akár lakótelepi lakásban is és a vidéki, vagy családi házak nagyon nagy hányada sem a tanyavilágban található.

Nincs Keserű gyűjteményem és nem is tartozom a hajbókoló '"Bélabá imádók" körébe sem, jelenleg csak egy Onestám és egy Magnum Defender-M van, ami Keserű gyártású fegyver, az élesből átalakított GP-ket meg sokkal szívesebben gyűjtöm, mint a túlárazott spiáterszörnyeket. Amint írtam is, véleményem szerint, az általam felsorolt fegyverek, maximálisan megfelelnek a tőlük elvárt felhasználhatóságnak és hatékonyságnak. Viszont, amint lesz olyan, amit jobbnak, hatékonyabbnak, számomra kedvezőbbnek tartok és meggyőződöm róla, hogy úgy is van, azonnal le fogom őket cserélni, mint ahogy eddig is így tettem!

Azt is többször leírtam, hogy természetesen a Röhm gumizható fegyverei sokkal szebb kidolgozásúak, minőségük is jobb, de az áruk is magasabb és sokkal nehezebben tölthetők, ráadásul kisebb a hatásuk is.

Még egyszer leírom, talán most már megérted, amelyik gumizható fegyverekről írtam, mindegyikből volt, vagy van a birtokomban, alaposan kipróbáltam, volt olyan amiből többet is és nem is egyedül. Több ember tapasztalata is itt áll az enyém mellett, akikkel néha együtt is tesztelgettünk.

Meg szoktam fogalmazni a kritikámat a fent nevezett termékek topikjába is, amikkel igyekszem a tényeknél és a realitásnál, de főleg a törvényességnél maradni.

Fokozhatjuk, ki mivel és hogyan védekezhetne és garantálom, hogy bármilyen fegyvert említenél is, tudnék rá extrém példát mondani, hogy hogyan is nem érnél vele semmit, mert mivel lehetne fellépni ellene!:-DDD