bananas Creative Commons License 2009.12.14 0 0 544

"Mi kabátosnak hívjuk ezt a fajtát, mert úgy lógnak a vendégek rajta mint a kabátok a vállfán."

 

Nem tudom, mire gondolsz pontosan, de a DK nem felsősínes hullámvasút, hanem hagyományos kialakítású. Tehát nem lógsz rajta (mint Mirabilandián), hanem simán ülsz benne.

De igazán azon lepődtem meg, hogy azt írtad, nem túl nagy. Pedig, ha jól tudom ha a Dragon Kahn nem is a legnagyobb Európában (talán legtöbbször fordul át), de PA területre sztem a legnagyobb. Gardalandon nem voltam, de a Mirabilandiánál és Alton Towersnél biztosan, de érzésem szerint még a New Jersey-i Six Flags Great Adventure-nél is.

Nekem egyébként abszolút a kedvencem Port Aventura, DK-n kívül Hurakan Condor, Furis Baco, vizes mutatványok, show műsorok, a környezet elképesztő igényes kialakítása és a jófej személyzet miatt is. A sorbanállással ezekszerint nem volt szerencsétek, én csak egyszer jártam meg a nagy tömeggel (kb.10 alkalomból), katalán ünnep volt, nem tudtuk. Ilyenkor és hétvégén nem szabad menni. Az Express opció viszont alapból egy jeggyel csak 1 alkalommal használható.

Nem túl olcsó a belépő, de costa bravai nyaralással összekötve szervezetten transzferrel együtt belépőjegy árért elvisznek.

Előzmény: kulacs (542)