gezira Creative Commons License 2009.12.05 0 0 3786

Miután már 2005.máj.1-én beléptünk az UNIÓ-ba, vonatkoznak ránk az uniós jogszabályok!Azokat alkalmaznia kellett volna a jogalkotóknak!!

 

Mulasztott az állam mert a kárrendezési számlát, a 35.§.1-et, csak most 2010. jan1-el módositotta, amely kimondja, hogy a csődbe ment biztosió helyett is fizetnie kell az ÁLLAM-nak a  Kockázati alapból a Mabisznál !

A kockázati alapot is rég létre kellett volna hozni, legkésőbbb a MÁV ABE felfüggesztésével egyidejüleg minden képpen! Ez is müködni fog jan.1-től!

Ezzel a P.M. a PSZAF és a MABISZ be is ismerte a mulasztást!

Igy együtt kell őket perelni, ha nem hajlandók beismerni a mulasztást!!

Nekik kellene alperesként a biróságonezekért felelni .

 

A PSZAF

elégtelen, vétkes felügyelete vezetett odáig, hogy a biztositó csődbe, ment, vagyonát szétlopták,amiben a Felügyeleti biztos is segédkezett, Banyár József személyében, amiről a HVG . irt hosszabban!

Nem függesztette fel időben a MÁV ABE tevékenységét, amikor az első jelek mutatkoztak, még 2006-2006.-ban./nevetséges birságokat szabott ki/

Nem képeztek tartalék alapot, pedig lett volna miből, mert a gk. ágazatból évente 8-1o milliárd volt az árbevétel, ebből szakértők szerint a 4o-5o% volt a profit!

Ennek töredékét sem forditották kárrendezésre, hanem különféle számlákra utalgatták a pénzt, székház vásárlás, softwaer fejlesztés!

1 milliárdot Kiss Bálint és társai elsikkasztottak, de hol van a többi pénz???

 

A KGFB-t az állam irja elő, nevében is benne van, hogy KÖTELEZŐ, és az államnak garantálnia kell az általa szerződésben rögzitett szolgáltatást!

 

Az ALKOTMÁNYOS JOG FELÜL IRJA A PTK.339-ET,SÉRÜLT A JOGBIZTONSÁG, EZT AZ ALKOTMÁNYBIRÓSÁGNAK KELL KIMONDANIA!

Az ombutsmann,Szabó Máté ezt  már megállapitotta!

dr. Kolláth György szerint beadvánnyal ,panasszal kell élni az ALKOTMÁNYBIRÓSÁGON!!!

 

Az UNIÓBAN erős a tulajdonjog védelme, amibe azok a szolgáltatások is bele tartoznak amiért valaki fizetett, akár egyetlen részletet is!l

 

Amennyiben az állam nem ismeri el felelősségét Strasbourghoz kell fordulni, az Emberi Jogi Birósághoz!!!

Luxemburgba, az Európai  Unió Biróságához, ahol most 2oo9. dec.1--től szigorodtak a szabályozások, mert életbe lépett a Lisszaboni szerződés!

 

A PSZAF honlapján közzé tették, hogy befejeződött a vagyon felmérése, aki a biztositó helyett fizetett, az még benyujthatja kárigényét,mint hitelező dec.15-ig!

Aztán felosszák a vagyont, azok között akiknek még nem rendezték a kárát!!

 

Látogassatok el az INDRA jogvédő szervezet honlapjára, a Fogyasztó védőkkel együtt egy javaslatot nyujtanak be a Pénzügy MInisztériumba!