ralli Creative Commons License 2009.11.25 0 0 9780

Sziasztok!

 

Segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni. 13 év kapcsolat után februárban váltam el hivatalosan az ex nejemtől és azóta voltak rövidebb max 2 hónapos kapcsolataim.

Most is egy ilyenben vagyok ami már több mint 2 hónapja tart.

Netes társkeresőn ismertem meg a lányt, 28 éves gyermekes. Nagyon szépen indult minden és minden jó is volt egészen múlt péntekig. Egy hangos szó, veszekedés nem volt köztünk, sokat nevetünk, erőt adunk egymásnak és a gyerekeink is jól kijönnek egymással. Romantikus típus vagyok aki szeretni kimutatni és kimondani amit érez. Úgy érzem Ő is vevő volt rá, mert állítása szerint régen jöttek elő belőle olyan érzések mint amelyeket én előcsaltam belőle.

Jeges típus saját bevallása szerint, aki nehezen oldódik a szerelemben, de úgy érzem ezt a jeget sikerült felolvasztani. Közös tervek, álmok szövődtek...

 

Szóval jött a péntek, szombat és én éreztem valamit. Valami nem volt rendben nála. Új munkát kezdett ami eléggé elvonja a figyelmét és az idejét, így kevesebbet tudunk foglalkozni egymással. Szex sem volt a hétvégén, átölelt, de olyan kelletlennek éreztem, láttam hogy valami nincs rendben nála. Aztán vasárnap reggel próbáltam közeledni felé, de semmi reakció. Én felöltöztem és menni készültem. Megkérdeztem miért ilyen távolságtartó. Azt mondta a kapcsolataiban eddig mindig 2.-3. hónapnál volt egy holtpont, ami most is előjött. Elkezdett sírni, azt mondta semmi baja velem, magának kell ezt megoldani. Elköszöntünk, mindennap beszéltünk többször is azóta, ugyanolyan távolságtartó. A korábbi hiányzom és szeretlek elmaradtak.

Én meg nem tudom mit tegyek...

Hagyjam békén míg gondolkodik, vagy udvaroljak tovább, vigyek virágot? Szerintetek mit tegyek? Nem voltam még ilyen szituációban a korábbi lányokkal, mert azoknál egyértelmű volt ha nem ment.

Nem szeretném elveszíteni, mert egy értékes ember és nagyon szeretek vele lenni.

 

Bocs ha kicsit hosszú volt

Szép estét.