enkies Creative Commons License 2009.11.24 0 0 6565
Nem, Wazull, nem erről van szó.
A kaukázusi tipus-megnevezés nem mindenkinél azonos fogalmat takar. Főleg nem VOLT azonos. Én találkoztam olyan idősebb antropológus előadóval, akinél különbség van a kaukázusi és a semita között. (Mindketten tudjuk, hogy a holokauszt óta a világ zsidó-értelmiségeirészéről erős nyomás érzékelhető arra vonatkozóan, hogy megkülönböztetésük...finoman kifejezve "ne legyen éles"! ezért "módosul/t az 50-es évek óta a szakirodalomban ez a kategorizálás.)
Egyébként, kérlek próbálj meg kissé elszakadni az ilyen, vagy olyan kategorizálástól, s vess egy pillantást a Torinói Lepel arcképére....ha Te abban egy "zsidós'" arcot látsz....akkor szemüvegre van szükséged!
---
Nem tudom, miért hozod ide a Korona képét?
Egy szóval sem említettem, hogy abból a képből indultam volna ki!! (Ugyanakkor megjegyzendő: az a kép valóban erős hasonlatosságot mutat a keleti ortodixoknál szigorú szabályok szerint ábrázokt Jézus-képekhez....amik meg ugyebár "erősen nem semita jellegű arcok!)
És végül: AZ EGÉSZ TÉMÁRÓL ENNYIT! (Még mielőtt bárki is azt hinné/terjesztené, hogy rasszista vagyok...merthogy távol áll tőlem minden kirekesztő és rasszista szemlélet!)
Előzmény: Wazull (6563)