Dex_ Creative Commons License 2009.11.23 0 0 42734
Szia Ratrak!

Már rég ütköztünk!

Átolvastam a tesztet, pár dologban segített.

OFF

De találtam egy Piaggio fórumot, ahol egy oldalon annyit sírnak a hibák miatt hogy elment a kedvem az X9-től.

"össze vissza durrog, szar a sztender, lejárt a vizsga, zörög a variátor, kéne egy normális hőfokon nyíló termosztát!!! Nem ártana egy új szíj sem és persze a szokásos tavaszi olajcsere és a két szűrő."

Hát igen, aki Hondához szokott, az ezzel nehezen barátkozikmeg ezzel.

Valoszínű, hogy Burgman lesz a dologból, mivel Majesty kevés van, és eddig a Burgi vezet. Csak ne lenne olyan csúnya (2002-es "nagyseggű"), kicsit gnóm.

ON

Egyik ismerősöm letette a jogsit, és bérelt egy motort (CBF500). 1 napos jogsival neki indultunk Győr felé motort nézni. Arra számítottam, hogy kicsit félni fog az elején, és lassan fogunk menni. De nem így lett, volt olyan, hogy lakotton belül lelassított 130-ra vasúti átjáróban. Lakotton kívűl a domborzat határozta meg a sebességet, ami 140-160 lörül volt. Az autósiskola tulaja azt mondta, hogy azért adja bérbe a motorokat néha, hogy a sok tötymörgés után ki legynek kicsit huzatva. Na ez ki volt huzatva.
Van egy olan érzésem, hogy vele se fogok sokat motorozni. Úgy éreztem mintha Davevel motoroznék, de a gépébe "szerencsére" nem megy egy henger, ezért lakotton kívül utól tudom érni. :D

Bocs Dave!




Előzmény: Ratrak (42731)