Törölt nick Creative Commons License 2009.11.22 0 0 631
Ahhoz hogy a nejednek kimondják hogy RA-ja van nagyon sok léaborvizsgálatot kell elvégezni.
De az is lehet hogy a labor leleteui negativok, mint az én férjemnek, na ezt hivják seronegativ RA-nak. Ez a jobbik fajta, csak annyiban rosszabb hogy nehezebben tudják diagnosztizálni.
Nyilván neked a gerincedről készitenek majd rtg. felvételeket, de gondolom ez megtörtént, aután kiirnak egy csomó kezelést, lehet fizikóterápia, gyógytorna,mágnes és a fene tudja még mi.
Igen ülőmunkától fájhat a derekad.
De ha megállapitják pontosan hogy milyen elváltzoásod is vanakkor tiszta szivből ajánlom neked a gerinctorna gerincfájósaknak c. audiókazettát, nekem is ez van, van egy A, könnyebb és egy B nehezebb oldala, a mozgás, gyógytorna talán a legfontosabb amit magadért megtehetsz.
Van egy gerincvédő öv, ugy hivják Lumbomed, ezt is fel lehet irtani, felirtava 5000, amugy 15 ezer, az én gyógytornászom is ezt hordja esküszik rá.
Szóval gyógytorna ez a legfontosabb.
Ezeket nem azért irom mert rtg., assz. már csak mult időben beszélek a szakmám, hanem mert én is szenvedek tőle és a tapasztalataimat szeretném megostani veled,m és nem mint orvos tanácsokkal ellátni, Isten Őrizz!!! Nem lépem tul a határaimat!
Előzmény: fajdkakas (630)