Earles Creative Commons License 2009.11.18 0 0 668

Nem biztos, hogy jó dolog a saját megélt sérelmeinket általánosítható tény formájában belenevelni a gyerekünkbe. Így készül a normális emberi kapcsolatokra képtelen generáció. A férjed gyíkarc volt és folyamatosan éreztette veled az eltartott helyzeted. Ezt bebuktad. Másnak meg folyamatosan nőzik a férje, a harmadikéról meg kiderül, hogy pedofil... nem jut mindenkinek banánkarika. De ebből nem következik egyenesen, hogy minden férfi szarevő félrejáró pedofil. Akit előítéletessé tesznek a másik nemmel szemben (legyen az férfi vagy nő, mert ugye nyugodtan találhatunk a nőkre általánosítható "aranyszabályt" is), annak még a lehetőség sem adatik meg, hogy normális párkapcsolata lehessen. Ezért tart ott a világ, hogy lassan már csak a fantasztikus filmekben nőnek fel a gyerekek családban. Nem jobb inkább bölcsességre tanítani, hogy okosan tudjon magának párt választani annak érdekében, hogy megkíméltessen azoktól a negatívumoktól, amiken mi átestünk? És aki így nő fel, az mit tanít majd a saját gyerekének? "Jaj kislányom, tudod, kár volt azt a 3 és fél percet apádra pazarolni - amíg összeeresztettük a komponenseidet - vegyél inkább magadnak egy elemes kishavert, aztán majd ha eljön az ideje, akkor elmegyünk a sarki spermabankba és benevezünk egy kis szupermengénre!

Már most aggaszt, hogy mi lesz amikor a fiam párválasztó korba lép...

Aztán persze lehet, hogy az én gondolatmenetemben van a hiba. Megyek is, letiltatom a nejem bankkártyáját, ezentúl albérleti díjat szedek tőle - elvégre van saját keresete, úgyhogy nehogymár ingyen pecózzon az én lakásomban - a fiamnak pedig megmondom az éleset: esze ágában ne legyen megnősülni, mert minden nő ribanc és csak a pénzt akarják kicsalni, ha meg akciózni akar, akkor arra ott a fizetővendég-szolgáltatás. Az is pénzbe kerül, de sokkal jobban megéri, mint hazavinni egyet állandóra és folyamatosan fizetni a fenntartási költségeket. Kiszámoltam. És még a fejük sem fáj állandóan. Már elmúlt 4 éves és az ovi tele van lányokkal, ha nem vigyázunk a ravasz kis ribkók még a tornazsákjából is kiforgatják. Vagy nem ezt kell tanítani egy fiúgyereknek??

 

l-b-tike! Csini rucik kistáskába, aztán az első géppel irány apához. És ha esetleg eszébe jutna neki Magyarországra költözni, akkor minden igyekezeteddel próbáld megakadályozni. Sűllyedő hajóra nem célszerű jegyet venni.

Előzmény: Nicsinyo (656)