ZsebiB Creative Commons License 2009.11.17 0 0 101079
Jucus! Köszönöm neked is a nem-bűnösségemet. :-) Már úgy vagyok azzal a sok fonallal, hogy lassan már az ágyneműtartóba is az fog kerülni! :-) Rengeteg a maradékom is, illetve amiből csak egy pici gombolyag van, na abból készülhetnek a színes hatszögek! :-) Majd egyszer.... :-))
Nagyon megnézném a sógor-cicát! És hogy még beszél is az illetőnek, aki szimpatikus neki? Az igen! :-) Biztos nagyon mókás lehet! :-) Kíváncsi vagyok, hogy a szimpatikus ember ilyenkor hogy próbál kommunikálni vele :-) Amúgy tényleg igaz, hogy öntörvényű állatok..

KHTeri! Jajj de szeretem a lecsót! :-) Párom sajnos nem szereti, így ritkán csinálok, egyedül nem bírok olyan sokat enni :-) Örülök, hogy unokák fogékonyak a kézimunkára.
Nagyon bízom abban, hogy sofőrbácsinak tetszeni fognak a harangok. :-)
Nekem a 2 öcsém mellett van egy húgom is, ő most 18 éves.. Totál ellentétem.. nem volt sok türelme a kötéshez sem, hamar repültek a falnak :-))...
Kis óvodásként sokat néztem nagymamámat, aki rengeteget kézimunkázott, édesanyám pedig le volt döbbenve, ahogy így elvoltam, a mamát néztem. Volt, hogy órák teltek el így: :-) csak azt sajnálom, hogy akkor nem volt nagyobb szám, hogy megkérjem őt, tanítson meg mindenre...

vmartina! Nagyon szép helyen jártál! Hmm de jól esne most egy jó meleg fürdő :-)

szedit! Köszönöm Neked is! :-) Remélem, jól vagy és sokat pihensz!

Este megpróbálom a kapott fonalakat is lefotóztatni. :-)

Jajj lányok, még fél óra és mehetek a Népligetbe a buszomra!! :-) Már nagyon türelmetlen vagyok :-)
Előzmény: TJucus (101063)