adrimama Creative Commons License 2009.11.17 0 0 101068

Sziasztok!

 

Kicsit "befordultam" az utóbbi napokban, csak olvasgattam itt. Közben szerencsére a tűk nem estek ki a kezemből, de csak úgy "idegből" böködtem. Ez arra jó volt, hogy a lábzsák (amin már csak egyenesen kellet, lustakötéssel haladni), majdnem kész. Még pántok, meg gombolás rész kell.

Ma végre vettem keményítőt. Csak 1 féle volt: miss texi.

Itt kérdezném meg, hogy nem lehet elmenteni a hozzászólásokat, amikre vissza szeretnék térni? Már nem tudom, hol volt szó a keményítésről is pl.?

 

Lívianéni!  Elkezdtem egy mintát, a másodiknál kéne már kapcsolódnom, de nem értem. Pontosabban, amikor olvasom, úgy tűnik felfogom, de amikor odaérek, mégis csak forgatom a tűt és a kockát! Sajnos, már írtam, hogy itt nincs scan. így csak azt tudom írni, hogy a horgolási ötletek 3.-ban van és a 4-es minta. Ha esetleg így nem megy, akkor segíts  keresni, légyszives egy olyat, amit meg tudunk vitatni. Mindegy, csak ne legyen bonyi, és kockából, csillagból....álljon.

 

A már emlegetett nagyim is ilyesmit horgolt, mint amit találtam. Olyan "retrós" szerintem, ezért akartam ezt.....de váltok szívesen, csak értsem.

 

A baba kép szépen halad, még nem hibáztam, csak egy fonalam elfogyott (pár szál kéne csak), és itt nincs ilyen....

 

A hátizsák, a leírás szerint, ugyan csak fél pánttal, elkészült, de azért is tettem félre, mert nem látom benne, hogy hol a "hátizsák":)))

 

 

Elnézést, ha sok voltam, de összegyűlt:)))

 

 

Adrimama