Nalcthoe Creative Commons License 2009.11.14 0 0 688
Köszönöm az infót, de ez fagyasztószekrény és aránytalanul méreg drága. Normál ára 270 ezer Ft.

Mennyibe került szépséghibásan?

Én Kombi hűtőt szeretnék elsősorban, ahol egyben van a normál és a mély. Alapfelfogás: "A gép van az emberért és nem fordítva. Azért nem adok ki pénzt új gépre, hogy kellemetlenkedjen (zúgjon). Erre tökéletesen megfelel a 20 éves 5 ezer Ft-os hűtőszekrény."
Amíg nincs határozottan és minden szempontból jobb technológia, akkor nem érdemes újat venni - szerintem.

De fogadjuk el, hogy a kompresszoros technológia van, más nincs: esszük, nem esszük nem kapunk mást. De akkor hangszigetelje be a kompresszort a komolyabb típusoknál! Nem?

Az Ariston hűtőkön vagyok meglepődve, hogy szemrebbenés nélkül ráír 45dbA zajszintet. Nekem Ariston mosógépem van és szinte hangtalanul működik. A centrifugának van hangja, de a mosásnak szinte nulla. Éjjelre lazán bekapcsolom bármikor.

Ez a Liebherr márka hűtőben elég titokzatos. Ajánlották mások is, végigjártam az összes boltot és minden Liebherr-re 38dbA zajszint van kiírva. Az nem sok, de nem is olyan alacsony. Elhiszem, hogy nem hallani, de szeretném személyesen is megtapasztalni! Erre azonban nincs lehetőség. Hazaviszem az árut és otthon derül ki, hogy mennyire zsákbamacska... :(((

Menjek be, vegyek meg egy Liebherr-t, vigyem haza éjjel amikor csend van hallgassam meg és vigyem vissza ha zúg? Nem fogják visszavenni...

Előzmény: SANK (683)