jagger3 Creative Commons License 2009.11.09 0 0 8395
Másodára onnan figyeltem távcsővel a 4es gurulóút közepén levő határőr posztot , arra láttam a mackót is.
A füst és a korom az elégett kerozintól és egyéb éghetőktől van. ez tényleg sokáig égett. az oldaljáratokról: a kompelxumot bejárva olyan totális ( teljes keresztmetszetet eltakaró) omlást nem találtam , ami mögött lenne tovább. egy horvát fórumon egykor hajóz (vagy magát annak mond) ember firewireHR osztja az észt , de nem lehet felhívni , kommunikálni vele. szerintem zsákutca a hapsi , mert a helyi rendőrökhöz irányított, kikről tudhat hogy azonnal kibannelnek.
A robbantásról:
Több helyen látszanak olyan kráterek pl a zvezda nevű rész bejáratánál , ahol vaszinűleg le volt rakva az anyag. A padlóban sok helyen 30-40 cm es krcolások vannak a repülő törmeléktől.
Hát érdekes volt annyi szent.
Volt haverom aki ott szolgált és részt vett a felrobbantásban hajmeresztő történetet mesélt a helyről. A horvátok teljesen másképp látják mint a szerbek, és a történelmet a győztesek írják.
Annyi szent , hogy emberi jogok tekintetében a prendeni történethez képest (...) a jugók sem voltak sokkal emberségesebbek. ( a honecker bunker bejárásakor feltűnt , hogy az esetleges vegyi sérültek elkülönítőjébe nem lehtett kaját beadni, így etetni a sérülteket. amikor megkérdeztem , elárulták , a sérülteket elinjekciózták volna.)
J.
Előzmény: monfondir (8393)