Törölt nick Creative Commons License 2009.11.02 0 0 540
Most már én is hülye vagyok, már ami a férjem beoltatását illeti, neki is azt mondta a reumatológusa hogy a szokásos idényszerü oltást kapja meg, a másikat nem.Persze hogy az adalékanyaggal ill a hordozóval van a baj, ezért mondják a gyógyszerészek hogy a genericumok rossazabbak az eredeti gyógyszereknél, és itt pont a hordozóanyagról van szó.Pl. Xanax = Frontin, mégis van különbség.

Pl én genericum vérnyomcsökkentőt szedek, 1000 ft, 30 szem, a sógórnőm aki gyógyszerész ennek az erdetijét szedi, az 4000 ft, én nem is tudtam hogy amit én szedek az genericum csak valahogy beszélgetés közben jött ki, u.csak van egy idős ideggyógy.ismerős dr,.nőm ő is az eredetit szedi, vajjon miért?Nekem nem is mondta az orvos, hogy amit nekem felir az genericum, nem lenne gond, mert teljes áron egyébként nincs is rajta TB támogatás én is megvehetném az eredetit, de nekem sok 4000 ft. érte.
Az oltásnál viszont nincs más választásod, csak a magyart adathatod be magadnak, vagy Önálló akcióba kezdesz, behozatod, akkor már csak kell valaki aki meri vállalni a felelősséget hogy beadja.
Kész gáz az egész, ugy hogy én oltás nélkül maradok.
Etna épp az imént kerestem rá az általad ajánlott tőzegáfonyára, majd azt megveszem + 1000-es C + Multivitamin és egy adag szerencse, hogy Óbudára ne jöjjön az a fránya virus.

Előzmény: .ETNA. (539)