.ETNA. Creative Commons License 2009.11.02 0 0 539
Ezt a hírt éppen most olvastam, azért ez nem semmi. Ezek szerint jól gondolom én, hogy itt alapvetően az adalékanyagokkal és nem magával az "alappal" van gond, s ez egyértelmű és tökéletes magyarázat arra, hogy egyes országok kivételezettjei miért kaptak másfajta oltást - ami ugye alapból egy óriási szemétség!

http://209.85.135.132/search?q=cache:mbX8BZVzMjUJ:www.stop.hu/articles/article.php%3Fid%3D560997+magyar+olt%C3%B3anyag+H1N1&cd=10&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

A ciki az, hogy a cikkben szereplő angol gyártású Pandemrix tojásban szaporított split (hasított alegység vakcina) éppen az a vakcina, amit nekünk ajánlott DBA Biotech az 510-es hozzászólásában. Az orvosom, ahogy már írtam, azt mondta: semmit sem lehet...

Egyébként most már az ÖSSZES HÓCIPŐM tele van azzal, hogy mihelyst sikerül magam meggyőzni arról, hogy nem kell nekem a védőoltás, olvasok egy hírt, ami elgondolkodtat, elbizonytalanít.

A másik hír angol nyelvű :
http://www.news-medical.net/news/20091013/Psoriasis-patients-taking-immunosuppressive-drugs-at-increased-risk-of-H1N1-flu-viruses.aspx)

A Nemzeti Psoriasis Alapítvány közleményében éppen azt taglalják, hogy az immunszupresszív szereket szedő emberek fokozottan veszélyeztetettek a H1N1-el szemben. Ezért nekünk, bár itt elsősorban a psoriazisos arthritisről ír - szerintük - a lehető legrövidebb időn belül inaktív vakcinát kell kapnunk (ha jól fordítom)

"People with psoriasis and/or psoriatic arthritis who are taking biologic or non-biologic immunosuppressive medications should receive the inactived forms of both seasonal influenza and H1N1 (swine flu) vaccines as soon as possible, according to a recommendation from the National Psoriasis Foundation."

Tehát akkor most én vagyok hülye, vagy a tükör görbe............
vagy kinek higgyek már ???????????