Törölt nick Creative Commons License 2009.11.01 0 0 39852
Hát a sztoridban én csak egy biztos pontot látok: ez a két ember nem fogja a gondodat megoldani:-(((

Alap tézis, hogy a rendszer akkor van készen, amikor minden tökéletesen működik. Ha 10-szer kell kiszállniuk légteleníteni, rendszert utántölteni vagy bármi mást csinálni, addig nem jár nekik a fizetség, amíg legalább egyszer tökéletes nem lesz MINDEN!!!

Én az ultimátumot javasolnám: igazolható módon mindkettőnek adnék max. egy hetet, hogy egymással egyeztetve, "térben és időben egyező módon" essenek neki újra az egésznek, természetesen az egész ténykedésükről meg vitatkozásukról hangfelvételt készítenék és amennyiben nem képesek együttesen sem helyrehozni a fűtést, bármilyen fizetség nélkül ki kell rúgni őket a lakásból, remélem a kazán még garanciális, így a vezérképviseletet megkeresném, vázolva az eddigi kontárkodást bevizsgáltatnám a bekötést és beszabályozást, és ha a kazánoldal rendben van, a "mesterek" ellen az iparkamaránál/fogyasztóvédelemnél/jegyzőnél/stb-stb panasszal élnék. Persze mindezen terveimet megosztanám rögtön a legelején mindkét emberrel, tisztázva hogy ha a kazánnal nem tudsz fűteni, majd fűt az indulat, hogy nekik se legyen szép karácsonyuk.

Macerás dolog a rosszindulatú b.szogatás, de hidd el hogy anélkül a legtöbb helyen átnéznek rajtad és "fejőstehenet" játszanak veled. Ha valóban bölcsész vagy, vedd észre hogy a világot nem a jóindulat, segítőkészség és tisztesség uralja, hanem a beletörődés és a félelem.

Ha beletörődsz az ő hanyagságukba, ha félsz velük konfrontálódni, akkor ez a helyzet magától sosem fog megváltozni. "Ha férfi vagy, légy FÉRFI..." és vedd fel a kesztyűt.


Mint mondtam, nehéz ezt a fajta "kekeckedős" magatartást elkezdeni, de aki erre képtelen, az arra is képtelen lesz, hogy elérje a kitűzött célokat... A hivatalok és jogsegélyi lehetőségek alapvetően nem tudják önállóan kezelni a helyzetet, de ezeket ütőkártyaként használva meg kell fordítani a mester/megrendelő viszont, ő féljen Tőled, hiszen Neked van igazad, Téged vertek át!!!

Ha ezeket nem tudod elérni, akkor kuncsorogj időpontért, hivatkozz tisztességre és becsületre... és FIZESS!!!


Bocs a súlyos szavakért, de én így gondolkodom, bár nekem könnyebben megy mert világ életemben abból éltem, hogy konfrontálódtam.
Előzmény: kriszi (39850)