kriszi Creative Commons License 2009.11.01 0 0 39850

Volt minden, próba, meg a márkaszervízes is volt kint, persze, legálisan lett minden csináltatva, nem a szomszéd bácsi kontárkodta össze,

Már tavaly, költözéskor is szenvedtünk, de akkor a márkaszervizes beüzemelő volt a ludas, mert 3 hétbe tellett neki felismernie, hogy a fűtést és a melegvizet (külön tároló van) valahogy szabályozó kis izé (valami fekete motor) nem jó irányba adja a jelet. Cca 200 m3 gázom bánta, mert kazán ment mint őrült, lakásban a 20 fok már jónak volt mondható, ui. - miután bölcsész aggyal megfigyeltem, mikor mi merre vált -, fordítva volt valami bekötve. A röhej az volt a végén, amikor már nagyon csúnyán beszéltem vele és naponta 2x jött ki, egy alkalommal telefonos útmutatás alapján én sk. cseréltem ki ezt a motort és utána helyreállt a világ rendje.

A radiátorok nekem tavaly is gyanúsak voltak, de a tök hideg állapotot nem produkálták, csak az alig langyosat a két szélső szobában, és hát azzal lettnk nyugtatva, egy új rendszernek idő kell beállni, többször légtelenítettek stb.  A padlófűtés ment csak rendesen - na ezt lekopom gyorsan...

 

És igen, a  márkaszervizes és a gépész egymásra mutogat. És egyik se olcsó kategóriás volt és ajánlás alapján jöttek hozzánk.

 

Na de most keressek újat, ki az aki garantálja, ért hozzá? (Azt meg nem ecsetelném, mit fizettem ki víz-gázszerelésért.)

 

Előzmény: Törölt nick (39847)