Topi328 Creative Commons License 2009.10.23 0 0 44903

Sziasztok!

 

Secperc, Berry nagyon jól néz ki a képeken, örülök, h talán már kilábaltok ebből a nemevős időszakból.kíváncsi leszek az allergiateszt eredményére.

 

Gabii. olvastam a nevelős topicot, hogy mi van veletek, az írásaid szerint már jól van a kutyid.biztos nem volt egyszerű ez az ivartalanítás, de minden jó,m ha vége jó, ahogy mondod.akkor hatott a mézes tej is?vagy csak a mozgás??:-)

 

más. a scalibor eléggé el van piszkolódva, szerintetek hogyan lehet letakarítani?most elősör volt bent kullancs, a doki vette észre(sajnos) de azt mondtamég jó a scalibor csak le kell"kaparni"? és ha lemosom egy kicsit, akkor kimegy a hatóanyag?

Félix kapott oltást és 2 hét múlva megint. mostanában sokat járunk vele "terepre" ahol szabadon szaladgálhat.olyan aranyos ilyenkor, mint egy kis bolond lót-fut. jelentem a láb melletti séta pórázzal és anélkül is úgy néz ki, hogy megy. szépen figyel közben. ja és új:elkezdett "fiú" módra pisilni!Azt hittem leesik az állam, amikor 3-4 helyen is megállt, hogy jelöljön... aztán még nincs 10 hónapos. most akkor a sétákon végis ez lesz?naggyon menő a gugguolás után...:-))) amúgy eddig a kerten kívül szinte sosem pisilt, nagydolgot meg mi dig hazahozta a kis drága...

 

szép hétvégét mindenkienk, jó kirándulásokat és pihit!remélem, jó kis időnk lesz!