.ETNA. Creative Commons License 2009.10.19 0 0 489
Ez valóban így van kedves Gyula, nehezen találjuk meg az arany középutat a régi bevált ősi módszerek és a modernkor orvoslása között. Korábban például sose gondoltam arra, hogy a gyógyszergyártás nagyobb biznisz, mint az olajipar, pedig így van, milliárdokkal több hasznot hoz az olajnál!

Azt hiszem, hogy ha egy "megmagyarázhatatlan" dolog velünk történik meg, vagy olyan valakitől halljuk, aki számunkra abszolút hiteles, hajlamosak vagyunk könnyebben elhinni:-)

A szkeptikusoknak mindig azt szoktam mondani, hogy nem kell látnom valamit a saját szememmel ahhoz, hogy elhiggyem valóban létezik, működik.

Kis túlzás talán, de például a DNS kettős spirálját is csak az 1950-es években fedezték fel, és még akkor is milyen nagyon kevés ember láthatta a saját szemével, de attól még az ott volt mindig is bennünk, mióta csak ember él a Földön!

Az anyagiak, hát igen, amikor azt mondják a pénz nem boldogít, mindig visszakérdezek, honnan tudod, volt már annyi pénzed, hogy ne kelljen semmivel sem törődnöd? Egészséget stb. nem lehet rajta venni, ez igaz, de sok mindent megvehetnénk rajta, ami az egészséghez, az egészséges élethez kellene.

Azért én, bár tudom, hogy túl sokat talán nem jelent, de küldöm Feléd a pozitív sugarakat:-)
Előzmény: Gyula65 (488)