Gyula65 Creative Commons License 2009.10.18 0 0 488
Kedves ETNA!

Rendkívül megfontolt vagy és tárgyilagos. alaposan utána néztél a dolgoknak.
A képzéssel kapcsolatban, ha van affinitásod a dolgokhoz, és anyagiakkal bírod, valamint várhatóan használni is tudnád az ott szerzett ismereteket, akkor..!
Azt viszont ne feledd, ha végeztél, de még előbb, érdemes már gyakorlott, praktizáló mellett elmélyíteni az ismereteket.
Kinezológiát is kipróbáltam, nekem használt, sőt, több gyógyult is mesélte hihetetlen eredményeit. Elsősorban szemléletváltásban, és küzdeni akarásban. Az egészet egy kórházi főorvos vezette, mindenkinek, a leleteit le kellett adni, és figyelemmel kísérte a betegség alakulását. Az így keletkezett gyógyult betegek anyagait, beterjesztették megfelelő fórumra elismertetés végett, de mindig zátonyra futottak.
Nem kell elfeledni elismerésük, piacvesztés az orvoslobbinak.
Tanulságos volt, amikor a gyógyult betegeknek, a műtétet (mert végül is műtétre került egyes esetekben sor) végző orvos értetlenségét fejezte ki, hogy mást talált, mint a korábbi vizsgálatok alapján feltételezhető lett volna. Pl. a rosszindulatú daganat, jó indulatúra változott, a szövettani vizsgálatok alapján. Mivel személyesen mesélte, -mert a jó példákat előszeretettel ismertették-, nem kételkedhettem a valódiságában. Miért hagytam abba ? => anyagiak.
Főleg daganatos betegeknél értek el nagyon jó eredményeket.
Jobbulást!
Üdv: Gyula
Előzmény: .ETNA. (487)