.ETNA. Creative Commons License 2009.10.18 0 0 487
Igen, kedves Gyula, ebben teljesen egyetértünk én is azt tartom a legfontosabbnak, hogy egy orvos-természetgyógyász végezze pl. a talpmasszázst, aki kellő anatómiai ismerettel is rendelkezik, mert nagyon sokat lehet vele ártani is!! Valahol hallottam, hogy egy fiatal lánynak hirtelen romlani kezdett a látása és a végén, több vizsgálat után kiderült, hogy azért, mert a fülön lévő szem-akupunktúrás pontba volt belőve a fülbevalója... milyen apróságokon is sok múlhat:-)

A Dr. Varghával készült műsort anno én is láttam a tévében, ilyenkor mindig beírom a "kisokosba" ezeket a neveket. Van már benne, mexikói füves-ember, plasztikai sebész stb.:-)) Sose lehet tudni mikor jön jól, bár ez a neten is csak egy kattintás, de így legalább tudom kit kell keresni:-)

A reikiről még csak olvastam. Viszont mostanában fedeztem fel, hogy van egy természetgyógyászati szakképzéssel is foglalkozó cég Miskolcon, egészségügyi és term.gyógyász alapmodulok elvégzése után lehet tovább szakosodni: alternatív mozgás- és masszázsterápia, reflexológia, kineziológia, fitoterápia. Lehet, hogy valami ilyesmivel kellene nekem is foglalkoznom, tulajdonképpen mindig is érdekelt, csak hát egy ilyen váltás, így 45 év környékén, már nem semmi lenne, no és nem is két fillérbe kerül, szóval ezen még gondolkodom :-))

Előzmény: Gyula65 (483)