Gyula65 Creative Commons License 2009.10.18 0 0 483
Kedves Etna!
A talpmasszásról. Nem mindegy hová megy az ember, mert a talpsimogatóktól kezdve, mindenfélével találkozhat az ember. Személyesen Vargha dr-hoz jártam (ez azonos a TV-ben látott, az orvosok által nehezen befogadott, de világban elismert orvos-természetgyógyász), aki felmérte az állapotot, és a masszőrje "kottából" végezte a műveletet. minden 10-ik kezelés után személyes kontrollal korrigált.Gyakorlatilag a megfelelő akupunktúrás pontokon levő csomókat masszírozzák, és nagyon eredményes módszer, csak anyagilag nem bírtam. Másik, amit érdemes kipróbálni a Reiki. Megfelelő csoportot kell találni, de 10 kezelés után szünetet kell tartani, mert a szervezet hozzászokik. Ezek általában önkéntes adományokat fogadnak el.
Egy sztori: jelen voltam amikor az egyik mester (hölgy), olyan intenzív energiaátadást végzett, hogy szabályosan rosszul lett. Minden jelenlevő mester, azonnal abbahagyta a kezeléseket, és kezelni kezdték társukat. Negyedóra múlva, mintha mi sem történt volna ő is folytatta a kezeléseket.
Kezdetben idegenkedtem tőle, majd eredményessége miatt nem akartam abbahagyni. Sajnos a kezelési helyszínük megváltozott egy év múlva, és nem akadtam nyomukra.

Ezek a kezelések a jelenlegi, gyógyszeres kezelés mellett is használhatók.
Évekig folytattam, egy héten 1 nap léböjtkúrát, amikor csak folyadékot (teát, gyümölcslevet) ittam, sőt 1x 1 hetest is kipróbáltam saját felelősségemre. A harmadik nap után fantasztikus érzés volt. A 8. napon a család rábeszélésére szakítottam meg. Nem is kívántam az ételt, és a közérzetem is fantasztikus volt. Fokozatosan gyümölcsökkel tértem vissza az étkezéshez. Orvos nélkül nem szabad ilyet kipróbálni.

Bár én nem végeztem agykontroll tanfolyamot, tanulmányoztam, és működő dolog. Ha beprogramozom magamnak, pl.: mikor ébredjek, függetlenül attól, hogy mikor fekszek le, pontosan pihenten ébredek. De más területen is működik.

Egyébként információm szerint, Jávor Pál is a mi betegségünk okán, távozott az árnyékvilágba.

Jobbulást, és önbizalmat!
Üdv! Gyula
Előzmény: .ETNA. (479)