.ETNA. Creative Commons License 2009.10.18 0 0 479
Kedves Gyula igazán nincs mit, tudod, ez nem "reklám", én valóban ilyen vagyok:-) Huh, hát ez tényleg nehéz lehet, most nem jut eszembe az az amerikai férfi színész, akinél hasonló elváltozások voltak a kezén, az ujjai teljesen be voltak gördülve a tenyeréhez és mégis játszott... Amikor először néztem úgy valamelyik szerepében őt úgy, hogy már én is RA-s voltam... egészen más megvilágításba helyeztem a dolgokat... minden tiszteletem az övé, hogy nem elbújt, hanem folytatta tovább azt, ami az élete - a színészetet :-)

Korábban már írtam, hogy nem akarom keverni. Most a biol. terápia "korszaka" van nálam, de mivel én is hiszek az alternatív gyógymódokban, jönnek majd azok is szép sorjában. Szerencsére a Metho+terápia ad időt az átgondolásra, a következő gyógymód kiválasztására, kipróbálására, hiszen nem hajt a tatár, a gyulladás szint minimális, nincs se fájdalom, se deformitás. Van lehetőség néhány napos (talán egy hét, ha jól emlékszem) bentlakásos, felügyelet melletti teljes méregtelenítésre és egyéb holisztikus gyógymódok kipróbálására is. Láttam már egy-két részt a kínos betegségek gyógyszállója c. dokumentumfilmből (ez egy összetett lelki-testi méregtelenítő program Amanda Hamilton - The Spa of Embarrassing Illnesses), nekem tetszik a módszerük: léböjtkúra-pszichológus-talpmasszázs-jóga stb. Egyébként Dr. Palágyi Jolanda Gyógyító talpmasszázs c. könyvének olvasása óta ebben a módszerben is hiszek:-)

Ja, és az agykontroll tanfolyamot is mindenképpen szeretném elvégezni. A Silva-féle könyveket még anno a hazai megjelenéskor rögtön megvettem. Egy-egy módszert (pl. az elalvás segítőt) már évek óta (akkor még a betegség sehol sem volt) jól tudom alkalmazni bizonyos helyzetekben, valóban nagyon jól lehet vele lazítani, például a fekvő szoláriumban mindig sikerült így elaludnom fél perc alatt :-DD

S ahogy már írtam többször is, nem vagyok szkeptikus úgy általában, ezen a téren, talán azért sem, mert van saját, személyes tapasztalatom az "agy hatalma a test fölött" történetben.
Előzmény: Gyula65 (474)