Törölt nick Creative Commons License 2009.10.17 0 0 477
Igen jár laborvizsgálatra most már csak 3 havonta, gondolom elég ez az intervallum, mert nincs eltérés a labor értékeiben
Bár ezt a CCP-t nem tudom mostz nézték e, de már találtam olyan laborleletet amiben nézték, miondig később lett meg az eredménye, mint a többi vizsgálatnak, de 1 volt igy lehet azért nem kéri.
Kedves Coccine igazad van, ő egészségesen mozgott spórtoltz, teniszezett silet fiatalabb korában még nem is olyan régen hagyta a tensizt abba, utánna jöttek a bajok. Egyébként gerincsérve is van, a tenisztől azért tiltották el, az már más probléma hogy nem sokkal utánna jöttek az RA-s panaszok, ugy hogy nem is tudott volna azzal a beteg lábaival ugrálni. Ettől szinte lelki beteg lett.
Tényleg nagyon sajnálom ha a lelketeket sértegettem azzzl amiket irtam, hisz ti még olyan fiatalok vagytok, de nekem nagyon fdontos az én férjem, 41 éve élek vele együtt és nem szeretném ha ez a rohadt betegség leröviditené az életét, sajnos ugy is 9 évvel idősebb nálam
A Salazopyrin kuráról még nem is hallottam, a MEthot is nagy nehezen irták fel neki, miután semmilyen kezelés nonsteroid és steroid inj. sem segitettek rajta.
Gyula bocs hogy igy rádrontottam, de végül is nem szeretném ha a mellékhatások miatt sokan azt mondanák hogy akkor nem szedik be a gyógyszert, mert az nagy bajt okozna.
Ha te a holisztuikus gyógymódban hiszel és eredményes, biztos sokkal jobb,mint a kemikáliák, mert nincs mellékhatásuk.
Tényleg mindenkinek köszönöm a kielégitő, mindenre kiterjedő készséges válaszokat, senkit sem szerettem volna megbántani.
Reumadokinak irtam egy mailt, még nem válaszolt, valóban helytelen itt a fórumon tanácsokat osztogatni, de van más fórum is ahol van orvos és válaszol a kérdésekre, persze nem kiadott m.hellyel és tel.számmal, ezt talán nem jól tette, bár biztos vagyok benne hogy a legnagyobb jóindulat vezérelte.