Gyula65 Creative Commons License 2009.10.17 0 0 474
Kedves ETNA!

Pozitív és erőt adó a hozzáállásod. Köszönöm. A kilógást az alternatív gyógymódok keresése és alkalmazása miatt vállalom.
Az általad ajánlott cikk első fényképén látható kéz, megegyezik az én kezem állapotával, és a gyógyszerek következtében alakult ki 8 év alatt, és változatlan az elmúlt 9 év alternatív gyógymódok okán.
Azért ez elgondolkodtató!
A betegség elfelejtésének legjobb módja szerintem, ha úgy tekintjük (úgy figyeljük), mintha nem is lenne, leterheljük magunkat megfelelő elfoglaltsággal, de résen vagyunk, és beavatkozunk.
Tipikusan "ne gondoljunk a fehér elefántra szindróma".

Amennyiben pedig a gyógyszerek mennyiségi oldalát érinthetem, elgondolkodott-e már valaki azon, hogy a szervezete (pl. bélrendszere) mennyire tudja feldolgozni az adott szert, mivel a bélflóra állapota is meghatározó a felszívódás=hatékonyság szempontjából.
Vagy a gyógyszerek együtt szedése mennyire erősíti, vagy gyengíti, egyes szerek hatásmechanizmusát.
A legutóbbi alternatív orvos által végzett vizsgálatnál, az alkalmazott élelmiszer kiegészítők összeválogatása során, hatásfok elemzéssel állította össze részemre az alkalmazandókat, a holosztikus tünet együttesem alapján. Azért más vonalakon is van fejlődés., hozzátéve: minden általad ajánlott cikket elolvasom. Dicséretes a közreadása.

Jobbulás neked is meg mindenkinek!
Üdv. Gyula
Előzmény: .ETNA. (473)