.ETNA. Creative Commons License 2009.10.17 0 0 473
Kedves Gyula, dehogy is, nem "lógsz" ki a sorból:-)))

Egy betegséghez kétféleképpen lehet hozzáállni: vagy a betegség van benned, vagy te vagy a betegségben. Elárulom, az első a jobb megközelítés:-))

Bár én is az első szerint próbálok létezni, vagyis azt gondolom, hogy amikor bennem, egy alapvetően egészségesnek teremtett lényben, valami miatt kialakult egy betegség, akkor annak a rendbehozatalával elsősorban nekem kell foglalkoznom.
És így, vagy úgy, természetgyógyász, orvos, gyógyszer, műtét, imádság, vagy torna segítségével, de valahogy át kell evickélnem ezen is:-) Néha ugyan elkap a depresszió egy-egy "light"-os hulláma, de juszt se hagyom, hogy állandóan a betegségtudat lengjen körül, igaz a fájdalom nagy úr, a gyógyszer pedig segít... így hát szedem, mert sok választásom tulajdonképpen nincs:-)

Azért reménykedem, hogy erre a kórságra is lesz valamikor gyógymód, idén áprilisban jelentette be pl. egy magyar orvosokból álló kutatócsoport a legújabb RA-val kapcsolatos felfedezését.

Itt a cikkről a link, olvassátok el, ha jól emlékszem ezt korábban még nem másoltam be, ha mégis, akkor bocsi, írjátok a kezdődő szenilitás számlájára :-)

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0917/163721/20090421_sokizuleti_gyulladas_reumatoid_artritisz_1.htm
Előzmény: Gyula65 (470)