kutyA Creative Commons License 2009.10.10 0 0 5989
Less Nándor:

Ez egy páros produkcióra sikerült Futóbogárral. Együtt indultunk, együtt érkeztünk, meg közben is összetartottunk. Kicsit bekezdett, de pont beletalált a tavalyi tempómba. Oszlánál rendeztük a pulzusát, aztán Bánya-hegy után egyre gyakrabban kellett erőlködnöm, hogy tartani tudjam a tempóját. Végül az utolsó, már könnyű 8 km-en már én voltam a főnök: most lehet futni, nyomjuk meg, most belefér kis séta, ilyes. Többnyire ő navigált, és ez jó volt, mert az én agyammal nem könnyű fejbentartani 1-1 szakasz 1 vagy 2 jelzésváltását.

Végül a tavalyi időmből 12 percet faragtunk, ami jó: asszem, ma egyikünk se lett volna képes ennél többre, egyedül meg bármelyikünk sokkal lassabb lett volna.

A Bükk még mindig gyönyörű. Még ősszel is :) Sajnos én csak itthon olvastam az itinert, amiben fel van tüntetve, hogy hol kéne hátra- meg körülnézni, Futóbogárnak azért néha sikerült.

A szervezésben voltak döccenők; a szalagozás helyenként fura volt, meg volt egy pont, amivel nem találták el az útvonalat. No comment.


Köszönöm szépen Larzennek az utat, Futóbogárnak a társaságot.