nyikkk Creative Commons License 2009.10.08 0 0 38955
Szerintem csak mindenki túlcsordult - tegnap egy konvektor, ma egy kazán szerelő DIY mester...
:-)

Mondjuk én is ideges lennék ha kiderülne hogy az alattam levő lakásban laksz..:-)

Igazad van, összekötni két csövet tényleg nem bonyolult. Én sem értettem, mit bámul ma rám egy kolléga, mint egy félistenre, mikor Access-ben nem bír varázslóval normális lekérdezést megcsinálni, én meg 1 perc alatt összedobom neki simán SQL-ben. Rohadt egyszerű volt. Nekem. Mert én ehhez értek. Ő meg mondjuk gázt tud szerelni - ránéz a tömítésedre, és aszondja: "nooormális, hogy ilyen vastagat teszel bele ezért meg azért?" (ez csak példa volt)

Ha a kollégám riportja nem megy le, néhány Armani öltönyös csóválja a fejét. Ha a te kötésed elengedi magát valamikor, akkor néhány Azbeszt öltönyös fogja csóválni a fejét, mikor akció után letusolnak, s lerakják az oxigénpalackot. Te meg készítheted a vazelint a szebb napokra.

Egyszer elcseszel vele órákat míg utánajársz, és nézegeted. aztán lehet izgulni (ha nem izgulsz, még rosszabb :-). Ezalatt játszhatnál a gyerekeiddel, mehetnél edzeni, vagy nézhetnél valami jó kis torrentes filmet. És lehet elköltesz feleslegesen néhány ezret a szerelvényboltban.

Szerelő megcsinálja neked 10e-ért (anyaggal), és 10 perc megy rá az életedből.
Előzmény: Vikusz1977 (38953)