RCTiv Creative Commons License 2009.10.06 0 0 14623
baxxus :) mindig akkor jutsz eszembe, amikor hozzászólsz :) na mindegy leírom itt az a tuti, most egy darabig nem mozaikozunk, helyette kitaláltam egy low bugdet dolgot, abban segíthetnétek hogyan tudnám kivitelezni :)

szóval a helyzet a következő, szeretnék egy képet "festeni" mindenféle tudás nélkül. az alapkoncepció trükkös, és szerintem kreatív, Vasarely zebrák című képét szeretném megvalósítani, csak más színben. Arra gondoltam, hogy az azért nem plágium, ha újragondoljuk a festményt, és (mondjuk fekete narancssárga, vagy bronz narancssárga) valami belsőhöz illeszkedő két színben megvalósítanám valahogy. a kérdés az, hogy milyen technikával, mire és hogyan tudom ezt (kézzel húzott vonalak kizárva :D) megvalósítani. Első körben arra gondoltam, hogy kinyomtatnám nagyban, szereznék valami vásznat (falapot akármit) arra rámásolnám a kinyomtatott alapján ceruzával, és egyszerűen "kifesteném" csak fogalmam sincs milyen festék, ecset, meg hol lehet ilyeneket kapni. a legjobb lenne, ha lenne egy kis mélysége az egyik színnek, tehát valami metálfényű vastagon kenhető dologra is gondoltam.

ötletek? merre induljak, hogy fakézzel is össze tudjam hozni a dolgot? kreatív boltbvan voltam, ott feszített vásznat, festékeket ecsetet lehet kapni, de mielőtt belevágnék, el kell döntenem, tényleg meg tudom-e valósítani, meg lehet nektek sokkal jobb ötletetek van :))

Előzmény: cicó (14606)