czaltikgyörgyi Creative Commons License 2009.10.04 0 0 44564
Van itthon gipszkartonunk.Hungarocell is,5-ös.Van "üveggyapot" is amit a tetőtér szigeteléséhez használtunk.De az is 5-ös.
De ha felrakom az 5-ös hungarocellt,vagy az 5-ös üveggyapotot+ a 2cm vastag gipszkartont akkor nem vesz el sok teret a kutyától?
..és ezt fix-re ,szóval nem kivehetősre csináltad?Mivel ragasztottad meg?

Én csak az alját gondolom és a 4 oldalát szigetelni.
A tetőrészen nem.
Azt olvastam ,hogy a hungarocell nem szellőzik egyáltalán.


Topi:a hőfüggöny marad,jól lezár ha -15 C van,viszont ha máshol azért szellőzik a ház-
-akkor nincs gond vele.Kétszer megmutatod neki,hogyan tud bemenni-bedugod a fejed ,utána a kutya is tudni fogja.Mi gyakoroltuk ezt.Bemenni,és kijönni.Egyszerűen kihívod jutival.

Jó szolgálatot tesz,ha süvít a szél,-bár a mi kutyaházunk is fedett teraszon van,és D-nek néz a bejárata.De mégis jó az a hőfüggöny ha nagyon hideg van.Nem drága,valami 2200 Ft és 3 méretben lehet kapni.Fressnapf.

Sokan a szalmára esküsznek,a pléd azért nem jó,mert átnedvesedik ha havas bundával megy be a kutya,és nehezen szárad meg.

Már arra is gondoltam,hogy felfordítom a házát,és alulra a hungarocellt kívülről teszem rá.,akkor nem kell bevonni semmivel,legalább ezen a helyen.

Ha nagyon hideg volt Gina a házában aludt mindig,éjszaka és nappal is.Ha bedugtam a kezemet jó meleg volt odabent.Mondjuk ha kint - 12C akkor bent kb. 5-6 C.
De idén is meg fogom majd mérni.