erzsi18 Creative Commons License 2009.09.27 0 0 396

Ólomlábú!

 

Te most provokálsz?

Szándékosan félreérted és/félremagyarázod amiről írok:

 

1., Te vittél már át fizut  a munkahelyed által? Csak mert a munkaügy nem csinálja meg ezt ripsz-ropsz. Bemenni. Szólni. Kérvényezni. Van olyan munkahely ahol van már bank és rossznéven veszik, esetleg nem túl lojálisnak tekintik az embert ha mást akar. Aztán visszavinni is szar. Ráadásul addig két számlát fizetsz, mert nem tudod hogy a pl. 23-ai könyvelést most hova utalják, stb.. Szóval ezt  a herce hurcát kihagynám egy bizonytalan és alacsony összegű hitelért! Szerintem sokan!

Nme beszélve hogy az Unicredit számla olcsó és a kártyával bármelyik Unicreditből ingyen veszek ki pénzt. És Sok ATM van. Axa meg sehol.

 

2., Én  a pár 10.000,-Ft ot arra értettem –amit elég jól le is írtam, furcsa hogy félreértetted!-, hogy az értékbecslési díj elengedés ami pár 10.000,-Ft nem ér ennyi hercehurcát. Nem pedig  a havi törlesztő részletekről beszéltem! Ne torzítsál és ne beszéljél félre se!

Ha azt látom, hogy a hülyét játszod akkor nem fogok beszélgetni veled!

 

3.,  Már elnézést de pont arról beszéltem, ha figyelnél, hogy ha a 2 milliót pl.. megtarthatom önerőnek, tartalékba mert az Unicredit olcsó kamatra ennyivel többet add, akkor a 2 milliót leköthetem, tartalékolhatom egy esetleges munkanélküliségre.

Ellentétben az Axával aki olyan helyzetbe hogy hogy vagy ne maradjon tartalékom, mert a 2 milliót be kell vinnem a vételbe, vagy még rosszabb 30%-os THM-re a 2 milliót személyi kölcsönbe kel felvennem!

Szóval ezzel is csak öngólt lőttél, de keményet!

 

Örülök hogy levontad a saját torzításod és hülyeségekre épülő öngólokkal tarkított mondandódat. Szerintem Te egy Axa leendő potenciális értelmes ügyfél vagy. Menj oda!

 

Én arról beszéltem, hogy 2 millióval többet ad az Unicredit. Te meg arról, hogy a kisebb összegű Axánál kevesebb a törlesztés mint a nagyobb összegű Unicreditnél. Aztán próbálkoztál a 420.000?-Ft tal, hogy ha annyit fizetek akkor minek a 2 millió még? Mikor jeleztem, hogy közel ennyi az Axa díjazása is, és a 2 millió és a 150.000,-Ft között van egy kis különbség.

Aztán bepróbálkoztál a vigyem át a munkabérem és nyissak számlát, ami bagatel gyorsan megvan, és ha mégsincs hitel akkor visszacsinálhatom, am de jó is nekem!

Aztán jöttél a havi 10.000,-Ft tal, ami csak összese az értékbecslés 3 * 10.000,-FT ja.

A többit meg nem folytatom. Ledeklaráltál, megdicsérted magadat, hogy milyen logikátlan csür csavarrak, próbáltad kiszedni magadat a saját magad által létrehozott kulimászból!

 Gratulálok!

Jót röhögtem a butaságaidon!

Előzmény: bankvilági idegenvezető (393)