Tereza
2009.09.23
|
|
0 0
4481
|
Én is ezen gondolkoztam, hogy kiindulva a sponzoroktól, Tefal lehetne. Hogy lehet, hogy még a boltban nem találkoztamn ilyennel?
Én sem naponta kuktázom, de pl. a húslevest vagy bablevest már nem tudom elképzelni másban. A húslevest most már 10 literesben csinálom(Fagor), és egyáltalán nem találom nagynak. A hús, csontok + zöldség már szinte kitölti az edényt a megengedett határig és akkor még kell bele a víz.
Szóval, ha szereti az ember a kuktát, vagy ha nem, akkor is nagyon érdekes egy új változat. Bár ahogy a Konyha-trükkök topicban olvastuk, most a Nyugaton pont ellentétes folyamat zajlik - nem gyorsan, hanem kb. 8 órán keresztül főznek (slow cooker). Ki tudja, ez a folyamat mikor ér ide, de egyelőre a gyorsabb főzés a vonzó. |
Előzmény: Zitka (4480)
|
|