Sepu81 Creative Commons License 2009.09.20 0 0 259
Szia!

Nekem 3 napja volt a műtétem, de az eddigi tapasztalataimat szívesen megosztom veled.

Először is nekem még mindig k-ra fáj. Nem tudom hogy fogom holnap kibírni a melóban. Úgy járok, mint aki a gatyájába csinált. Nekem is relatív volt, de a súlyos változata. Azaz már normál helyzetben is csak fájdalmasan tudtam hátrahúzni, de legalább még rendesen tisztában volt tartva. Ugyanakkor a fitymafék is rövid volt, tehát ha nem lett volna szűkület, akkor is műtettem volna magam, mert önmagában is veszélyes a rövid fitymafék, ugyanis szex közben elszakadhat, és akkor nagyon fáj+vérzik.

Egyik hozzászólásodban azt írtad, neked csak a fék rövid. Ha tényleg merev állapotban is le fel mozog a satyi, csak a fék nem engedi jobban, akkor ne engedd, hogy körülmetéljenek, mert szerintem se hülyeség a fityma, de a féket viszont műttesd meg, mert veszélyes is lehet. Én a helyedben várnék a nyári szünetig, és akkor nyugodtan lábadozhatsz.

Nem tudom még, hogy a fitymából mi maradt, talán egy kevés. Én most közel harminc vagyok, és a te korodban még nekem sem volt ilyen szűk, de sajna egyre rosszabb lett, ezért nem vártam tovább. Meg én sem hiszek el minden a dokiknak. Féltem, hogy elrontják a cerkámat. Most, hogy már van két gyermekem, úgymond be mertem vállalni.

A konkrét kérdéseidre a válasz:
-Engem egyből hazaengedtek, de ez kórháztól és dokitól is függ.
-Nekem ingyen volt, mert az urológiára mentem. Persze lehet ezt magán úton is intézni, gondolom a felső összeg a csillagos ég. A minőség nem tudom mennyivel jobb.
-Nem tudom 16 évesen kell-e szülői beleegyezés a műtéthez, midenesetre a műtét előtt a konzultációkat tutira tudod intézni anélkül.

Majd egy pár nap múlva beszámolok még a tapasztalataimról.

Üdv mindenkinek