hajni840203 Creative Commons License 2009.09.19 0 0 381
de jó, azt hittem senki nem jár már erre :)

az érzelmekkel kapcsolatban: meg tudjátok figyelni azt amikor rátok tör a düh vagy a félelem? meg tudjátok állni, hogy ne szóljatok vissza, hanem csak az érzelemre koncentrálva Figyelőként legyetek jelen miközben a másik fél mondja a magáét?

...vagy egy másik, a félelem kezelése eddig mindig olyan jól ment, sikerült "leküzdenem" a sötétségtől való félelmemet, viszont pár napja történt velem valami. este rám tört a félelem, és talán túlságosan rákoncentráltam, vagy túl beleéltem magam vagy nem is tudom, de hirtelen elkezdett zakatolni a szívem, és elkezdtem remegni. a félelem csak néhány percig tartott, azután követte valami fura rossz érzés, aztán mély hála -amitől zokogtam is, de a remegés nem akart leállni. kb 15 percig reszkettem, és -mondanom sem kell- az egész nagyon sz@r volt. szerintetek mi történt és miért?

hozzátenném ez nem az első eset volt. volt, hogy csak ültem a gép előtt, és éreztem a "bizsergést" és akkor lehunytam a szemem, és belezuhantam egy mély állapotba, a szívem viszont ettől majd kiugrott a helyéről. nem tudtam mi történik és miért, de hagytam magam. aztán a szívem lassan lecsendesedett, majd Béke :) ...de ez már párszor megtörtént velem... szóval veletek történnek ilyenek?

...nem akarok regényt írni, úgyhogy mára ennyi, mindenkinek további szép estét! :)