.ETNA. Creative Commons License 2009.09.17 0 0 402
Szia! Leginkább azért váltogatták, mert azt mondtam ez nekem nem jó, ez sem jó, meg az sem jó:-))

Most már tudom, hogy hülyeség volt, de akkor úgy voltam még vele, hogy kiváltottam, elolvastam a betegtájékoztatót, max bevettem néhány szemet, s utána kijelentettem, márpedig én ezt a "mérget" nem szedem, ráadásul akkoriban az állapotom stagnált, szóval még nagyon lazán vettem ezt az egészet. Nekem ugyan nem fog holmi gyógyszer allergiát, bőrkiütést, stb.stb.stb. mellékhatást okozni, nem fogja tönkretenni a szerveimet. Ez a vacak reuma meg majd elmúlik, mert úgyis csak a hülye manduláim okozták.

Azt hiszem nem teljesen alaptalanul reménykedtem ebben, miután 2 és fél órás (!!) , altatásos mandulaműtétem volt, s ezalatt kiderült, hogy az egyik mandulám alig "él", szinte szétporladt, alig tudták kivenni, a másik mögött - egy addig nem látható - tályogot fedeztek fel, s a végén még a vérzést is csak nagyon nehezen tudták elállítani. Egyszóval tényleg ramaty állapotban voltak, s mindenütt azt olvastam, hogy a mandula okozhat ilyesmit. Az adjunktus, aki a műtétemet végezte, egy nagy-nagy szerencse, illetve tragédia (néhány héttel a műtétem előtt infarktust kapott a háziorvosom és a praxisát a gégész doki vette meg, miután abban a kórházban, ahol dolgozott, megszüntették a gégészeti osztályt) folytán a háziorvosom lett, szóval ő is azt mondta, hogy ha tényleg a mandula volt a hibás, akkor kell 3-4-5 hónap, amíg az egész "lecsitul", legyünk türelmesek ... de hát sajna, nem így lett.

Ma már normálisan szedem a gyógyszert, s miután az infúzió feltétele a Metho.. (vagy ezzel egyenértékű szer szedése, ami a sejtek osztódási folyamatát lassítja) nem dönthetem el, hogy akarom-e, vagy sem, ez van és slussz-passz. Az egyik Doktor House adásban került szóba a Metho, annyira megragadt bennem, amit mondott, valami ilyesmi volt: hát az nagyon általános, az egész szervezetre hat, nem lehet specifikusan csak egy terület, vagy szerv sejtosztódási folyamatát befolyásolni, ezért hagyjuk.... szóval, amikor ilyesmit hallok.... á, inkább meg sem hallom:-))

Előzmény: Coccinea (399)