xs2009 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 340

Gondoltam szólok, mert én kissé hátbadöfve érzem magam emiatt.

Az Úszódaru 2. sz. mellett  (tudjátok ahol ki van téve a megállni tilos tábla és csak addig vették le amíg a 4-es ütembe az eladás miatt kissé nagyobb volt a forgolódás) mostmár büntetnek is.

 

Engem 30.000 Ft -tal húznak majd le a rendőrök, de most még csak a nevezem meg melyik rokon állt be a rossz helyre levelezés folyik.

 

Rendesen kiküldte a rendőrség ahogy kell, hogy megállni tilos jelzőzábla hatályát figyelmen kívül hagyva... egyszóval szabálysértés.

 

Szólhattak volna, dobálhattak volna fecnit a postaládámba, vagy kiírhatták volna a bejárati faliújságra, hogy mostmár ez az utca is közterület és jól megb*nak a pénzemért cserébe.

 

(Ja még mielőtt valaki szólna, hogy megérdemlem mert minek állok oda... 2 éve költöztünk ide szinte elsőként a 3. ütembe. Két kocsi, de csak egy garázs van. Régen tudtunk parkolni végig az Úszódaru 4-6 előtt, de mostmár kitették azokat az aranyos kis gumituskókat. Emiatt oda már nem parkolhatunk. Nagyobb lett a zsúfoltság és nem nagyon találni már parkolót mire késő este hazaérek.)

 

Szerintem le kellene venni az összes táblát, mert rontják a látképet. Esetleg csak azokat fennhagyni ami veszélyre figyelmeztet. (Pl.: gázos kocsival ne menj földalatti garázsba :)) Zsákutca tábla se kell, úgyis rájön 15-20 méter után, hogy ott már csak a Duna van. Megállni tilos, várakozni tilos: ezek csak a parkoló cégek és a rendőrség zsebét tömik.

 

(Ha tudnám, hogy a 30 ezer forintomat mondjuk arra költik, hogy a marina utcáit naponta kétszer végigsöprik, akkor most nem reklamálnék.)