Zoli_t5H Creative Commons License 2009.09.15 0 0 17972
Mi, tehat Petis007 es jomagam mindenkeppen megyunk.
En magam reszerol a szombat kora reggeli indulasra szavaznek, de meglatjuk, hogy Peti hogy all a dologhoz (Peti, legyszi nyilatkozz majd errol, hogy a szervezok tudjak mire szamitsanak, en igazodok hozzad, elvegre neked van autod, en csak "potyautas" vagyok:-).

Egy kis hegyaljai bort, sort, meg nemi pogacsat, sutit viszunk, a gyesznoba meg gondolom beszallunk, majd a Pista megmondja, hogy mennyi az annyi.
Peti mindenkeppen satrazna, en is elgondolkodtam egy kozosen eltoltott alkoholmamoros ejszakan (marmint hogy csatlakozom hozza, legfeljebb a biztonsag kedveert rakunk a sator kozepen egy teglafalat... anyag talan lesz hozza:-)). Az asszony viszont probal errol lebeszelni, mondvan, hogy hidegek mar az ejszakak es epphogy nagyjabol kigyogyultam egy csunya betegsegbol... szoval meg nem tudom, lehet, hogy en majd autoban alszom, vagy a fene tudja... (aludtam en mar sok helyen, volt par kalandos evem...).
Nem zarkoznek en el a fizetos szallastol sem, csak az riaszt el, hogy nagy a tavolsag a potencialis szallashelyek es a buli helyszine kozott (Pista valami 6-7 km-t emlitett talan) igy mindenkeppen ra lennek utalva, hogy valaki elfuvarozzon a szallashelyre (amit nem akarok, mert sem fuggeni nem szeretnek senkitol, sem nyug lenni mas nyakan)... esetleg marad a gyalogszerrel megkozelitett szallashely, de ennek kivitelezese is sokmindentol fugg (pl. hogy mennyi Becherovkat mereszel Fredy hozni:-).

Mas ezzel kapcsolatos:
Nehany emberrel beszeltem meg csere-beret (legalabbis nekem van egy kisebb listam, hogy kinek mit igertem... ertelemszeruen Balvanyosi lebonyolitassal), nos ez egyelore szervezes alatt all (logisztikai problemak leptek fel), de rajta vagyok az ugyon, hogy Balvanyosra mindenkinek vinni tudjam, amit igertem. Sorry erte, ha megsem jon ossze... nem rajtam mulik.
Mindenkinek felre vannak teve az igert teglak, csak epp nagy a tavolsag koztem es a teglak kozott... Sulysaptol Balvanyosig megoldott a dolog, csak elobb valahogy Sulysapra kellene eljutnia a Tokaj hegyaljan zsakmanyolt csereallomanynak.

Előzmény: hb-tatus (17965)