cath555 Creative Commons License 2009.09.12 0 0 8773
Udv!

Hat ha kifejezetten HOSSZU bot kell, tessek. Pont tavi (lake) horgaszathoz vagyon, de ennek a dobosulya "csak" 10-55g. Van belole 3.60 es 3.90 m-es verzio. Se nem spicc-, se nem parabolaakcios, hanem a ketto kozt (félparabolikus).
En is nagyon szeretnek egy ilyet majd. Majd ha lesz ra anyagi keretecske. Szuper kis joszagnak tunik es tokeletes kiegeszitoje lenne a jelenlegi botomnak..

Bar, ha neked hatarozottan nadas melle kell, nem biztos, hogy jol jarsz vele: a Lowrider miatt ez igazabol NAGYON hosszu ("atdobom a fel tavat") dobasokra alkalmas, a 10-55g meg a fene tudja, de en nadas es/vagy akados terep melle min. 80-as botot vennek. De egy 3.60-3.90 m-es 80g-os bot mar marhanehez lenne. Kompromisszumokat kell kotnod...

Szerintem amit leirtal, hogy "rovid bot miatt ment el halad", ez eleg zavaros; en azt gondolom, ha a botod ahhoz eleg hosszu volt, hogy a csalit az adott helyre eljuttasd (es erre mar egy 2 meteres is jo az esetek zomeben, ha meg nem, arra valo az enaltalam belinkelt gyuruzesu bot), akkor a halad vagy azert ment el, mert hirtelen kitort a hal vagy behuzta a cuccot a nadasba es a botod "gyenge" volt ehhez, vagy nem tudtal bevagni rendesen, mert tulsagosan parabola volt a botod akcioja, nem pedig spiccakcios, vagy a horgod lehetett eletlen es megintcsak nem tudtad beakasztani a csontos szajba. Az, hogy a botod "hossza miatt" hogy ment el hal, szamomra nehezen ertheto.
Előzmény: bolero84 (8769)