Törölt nick Creative Commons License 2009.09.08 0 0 5882

Üdv!

Modiknak: szerintem ez az egyik legjobb topic :-)

 

Másoknak itt alant:

Engem kicsaptak nyáron a modik rendesen, aztán megbeszéltük, és visszaengedtek, respect.

De hogy Ti milyen agyamentek vagytok! (remélem a modik elnézik, hogy egy "kicsit" személyeskedem) Követtem a dolgokat, magam is meggymagköpködő tulajdonos lévén, de szándékosan nem szóltam hozzá.

 

Ti akartok úgy fegyverekről, önvédelemről beszélgetni, okoskodni, hogy saját magatokat sem tudjátok kontroll alatt tartani? Szép. És a hatályos szabályok szerint a kezetekbe is kerülhet. Aztán átmegy az egész hitvitába, és szak lőzungokkal kezditek összemérni egymás fütyijét.

Gondolkodni, az nem megy? Az a puszta tény, hogy egy pár év alatt kb 20.000 viselésit állítottak ki, önmagában érdekes és kényes, de hogy ebből polkorrekt témák alakíthatóak e, azt kétlem. Bizti ami bizti, az Index sem akarja megütni a bokáját, törli az ide vonatkozó fórumot.

Ha a fenti kényes okot sosem vállalnák be - Ti meg hiába kéritek számon, illetve veritek a blattot, mivel magántulajdon - , amiatt biztosan törölték a gázpityus, vagy gumis topikot, hogy többen már vállalhatatlan módon fórumoztatok az index számára.

 

Szerintem rendesen ki lesztek csapva, felhasználóstól, topikostól, amit én meg -az infók miatt - sajnálni fogok, Ti meg megint csodálkozni fogtok rajta. Én pl. tudtam meg hasznos dolgokat a keserű topicban is, a fárasztó hitvitákon felül. Hát most majd nem fogok.

 

Kivételnek tisztelet.

(törölhető..)