.ETNA. Creative Commons License 2009.09.08 0 0 386
:-) Nem egészen volt akkor számomra egyértelmű, hogy mi is az, ami Neked nem világos, vagy van-e valami, ami egyáltalán nem világos:-)

A klinikailag RA-s tünet, laborral nem alátámasztva - már bocsi - de nálam nem is RA, úgy értem számos egyéb betegség (Lyme kór stb.stb.stb.) kísérő tünete lehet inkább, mint RA. Na nem mintha az én véleményem számítana, csak hangosan gondolkodom:-)

Amióta mi itt"levelezgetünk", találkoztam vérvételen stb. néhány RA-s betegtárssal és rossz szokásunk egymás labor eredményeit hasonlítgatni. Szóval se szeropozitív, se szeronegatív betegeknél nem voltak olyan alacsony értékek, mint Nálad. Ez azért nem semmi, látod teljesen EGYEDI és utánozhatatlan vagy:-)
Nem is tudom miért, de egyre inkább nekem is olyan érzésem van, hogy a dokiknak gőzük sincs mi okozza a panaszaidat, de az RA-t a legkönnyebb "ráhúzni" ... Én tuti kipróbálnék egy-két alternatív diagnosztikai eljárást (írisz-diagnosztika stb.stb.)

Alternatív gyógymódokról, lehetőségekről még csak ezután fogok tudni "kisregényeket" írni, mert csak a biol. terápia befejezése után van tervbe véve az agykontroll, a talpmasszázs, a lúgosítás stb., de ahogy magamat ismerem, tuti meg fogom írni a tapasztalatokat, ha kérik, ha nem:-)

Egyébként pedig meggyőződésem, hogy én a 20 %-ba fogok tartozni, aki megmagyarázhatatlan okból, de végül (inkább előbb, mint utóbb) meggyógyul, mint pl. a fodrásznőm férje:-) S mivel személyesen is ismerem őket, biztosan tudom, hogy a sztori nem fikció.

A biol. terápia 10 alkalmat jelent, ha nagyon kedvezően reagál rá a szervezet, akkor az orvos egyedi elbírálása alapján benne lehet maradni a programban és adható még tovább, most éppen 12 hetente. Hogy meddig, gőzöm sincs, nyári programjaink miatt az orvosommal már kb. 3 hónapja nem is beszéltem csak telefonon, amikor infun voltam ő éppen szabin volt, de rá fogok kérdezni, mert engem is érdekel.
Előzmény: Coccinea (385)