menroting Creative Commons License 2009.09.08 0 0 150

Ezt írta Kisfaludy

 

 "Láttam az Apolló-11 titkos, kb. 10 perces filmjét. Ezt kerek húsz évig titkolták, majd bemutatták. Ezen a filmen nagyon éles és közeli kép látható egy idegen űrjárműről, és egy hivatalos NASA-sajtókonferencián mutatták be. Egy tizenegy, vagy tizenkét szögletű ufo körözött rajta a Hold felszínéről visszatérő kis űrkabin körül. Mozgása nagyon érdekes volt, mert nem folyamatosan haladt, hanem hirtelen egy más szög alatt állva máshol megjelenve közlekedett. Így gyorsulni nem lehet, mert a tömeg tehetetlensége ezt lehetetlenné teszi."

 

 

Ezekben a kisfilmekben látható :

 

"UFO kisérte az Apollo 11 utasait? Érdekes felvételek az Apollo 11Holdra szállás elôtti pillanatairól.Kisérôjuk akadt éjjel,melyet a rakéta ablakából figyeltek.Nem jelentették az urkôzpontnak,mert féltek,hogy kinevetik ôket .Nézzétek meg a kisfilmet,ahol tisztán kivehetô az említett fényes alakzat,melyet UFO-nak nevezhetunk ."

 

http://www.youtube.com/watch?v=XlkV1ybBnHI

 

http://video.xfree.hu/?n=ludwigtoth|d48503c1849a200512a7c814efc2a379

 

"Az Apollo űrhajórendszer két részletbe csomagolva ül a Saturn V többfokozatú rakéta tetején.
Miután a Föld körüli pályáról a Hold irányába álltak, a parancsnoki egység (Apolló űrhajó + műszaki egység) előre halad pár métert, megfordul és dokkol a még mindig a hordozórakéta utsó fokozatára (S-IVB) rögzített holdkomppal.
Ezután a kompot takaró, csonka kúpot alkotó 4 lemezt apró töltetekkel és rugókkal eltávolítják, az Apollo kihúzza a holdkompot a garázsból és irány a Hold.
Itt a lényeg:
Az S-IVB-t az irányítás Nap körüli pályára állította, nehogy esetleg ütközzön az Apollóval.
A takarólemezek meg sodródtak, amerre sodródtak: az Apolló pályája mentén, plusz arra merőlegesen pár tized m/s sebességgel, ennyit kaptak a ledobó mechanizmustól
Az egyik ilyet látták az űrhajósok késöbb.
Megkérdezték az irányítást, merre jár az S-IVB, a válasz pár ezer km távolság volt, az tehát nem lehetett. (Ez tulajdonképpen jó hír volt.)
Tehát valóban láttak azonosítatlan repülő tárgyat.

"

S itt volt már erről szó a szomszéd topikban:

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=92271931&t=9003012