molti Creative Commons License 2009.09.04 0 0 639
1000$ nagyon jó szinte hihetetlen vétel. Én 1 hétig néztem kocsikat, volt hogy elvontatott kocsikat, volt hogy ismerős útján, egy biztos hogy a dealereken, autókereskedéseken keresztül kb. 2x olyan drága egy autó mintha magánszemélytől veszi az ember.
Amire készülni kell hogy arra az időre amig kocsit nézel is kell kocsi :) mert akkora távolságok vannak (én Houstonba vettem) hogy gyalog meg sem szabad próbálni. Jah és GPS-t is vigyél magaddal.
A dealerek vagy magánszemélynek látszó dealerek :) ugyanolyan dörzsöltek mint nálunk, szóval csak okosan, és figyelmesen, illetve azokkal is vigyáz akik nem beszélnek angolul (vagy úgy tesznek). Mindenképp vidd el egy próba útra a gépet, mond nekik hogy elvinnéd egy átvizsgálásra (valahol free de kb. 10$) ha ellenkeznek ne vedd meg.
Itt van egy hirdető oldal, én innen vettem http://www.craigslist.org/about/sites , azért jó mert városokra lehet keresni, sőt ott van az irányítószám is legtöbbször.
Siess a telefonálással mert nagyon gyorsan pörögnek a kocsik, volt olyan hogy lebeszéltem a csajjal hogy megyünk megnézni, elindultunk 1 óra volt az út és mire odaértem valaki megelőzött és megvette...

Az immigration office csak az elején tűnik vészesnek :) én átmentem Kanadába 2 napra és mikor visszajöttem USA-ba nos ott volt durva ... Félreállítottak a kocsival kiszállítottak, majd szétszedték a kocsit, a táskáinkat mindent átnéztek mi pedig kb. 1 órán keresztül magyaráztuk hogy hol voltunk hova megyünk, ugyanis nem értették hogy mit keress 2 magyar csávó (asse tudták hol van M.o. :) egy texasi rendszámú kocsiba (amit előzőleg egy mexikóitól vettünk) Chicagó fele és tényleg csak azért voltunk Kanadába hogy megnézzük a Niagara vízesést, meg együnk egy magyar étterembe :D

Ahogy így felelevenítem a dolgokat, vágyakozás fogott el hogy újra kimenjek, sok szerencsét a most indulóknak, "irigykedek" :)
Előzmény: Törölt nick (638)