repcsepista Creative Commons License 2009.09.03 0 0 121

Titok? - nem tollnak a tukok?

 Tojank tojnak... de csak görbét?

 Amiről szó van, hogy miért van akkadálya, hogy akik maguknak...na vegyük, mindenkinek van hobbija, amit hogy mondtunk, mert ezt a szót, sem szabad kimondani, mint szenvedélye, azaz feltaláltam magamat, mert engemet az hogy minél egyszerübb-nagyszerübb, egésszégesebb környezet megvalósitása kása, szerintem, minden ombre - csilkó, egy Liszt Ferenc!

 Ami dögletes, s vegyük Rockefellert, aki nagyon őszinte, s vannak köztük is, feltalálók, vagy ki nem ismeri, a pulykafarma történetüket?

 Miért kell dodozni, kérdik, amire... na ki az aki kéri az eredeti felvételt, hogy miért kell dodozni? - mert taxizás? A nőknek legalább...? - az is taxi - foxi!

 Miért nem lehet szabadenergia vackokkal bejönni? - mert nem lehet mérni, a fogyasztást, s vége lenne... Vig Ondódnak? -ende?

 Figyelem, kora gyerekkorom óta, ugy éreztem, s garanta, akit nem fogadtak be, a társadalmukba, azok mertek beszélni, hogy ezt lehetne, másképpen is, mint valóban, minden elme egy olyan valami, ami csak tökéletesiteni, ha nem lehet, most mindent elpusztit, mert mindent a pás - sáp, figyeld, van-e, lehet -e, mert az mellett, hogy minden költségesebb, azaz kimonodttan olyan bóbli vackokat gyártanak többet, mint a jó veresd parasdicsomba, csak fideld, a volt Warsót, amit most adunk 10 ezer dolcsit, csak vedd a nakadba, ami tiszta őrület, s akiknek van pelyva, azok adóznak, ennek a potya alkalomnak? Fidelem, ezek tota, 500 ezer hibásodásos szemtládák,  eggeneszt minden többet a gyehenából gyehena?

 Az hogy tudomány, pont ellenkezőt kell érteni rajtuhuhuhuhuhuhuuuuuuu....

 Egyszerüen, azért mert le merem irni, JÉzus, ezért a gép törli, minden irásomat a nagy szabadok - bátrak hazájába, meg most mindenütt, ezek a nagy zabadók, meg adunk mi nektek, turót, te fa.kalap? - a szemed allá?

 Figyeld csak, maga pénzfelhalmozódás, most minden amcsi, multi trillomos, nemsokára utólérik zambezieket, de csak egy kis réteg, kezében hallmozódik, akik mindennek, árát szabják?  -határt, s tudják hol a határ, ár?