Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.09.02 0 0 6941
Én egész idáig teljesen biztos voltam abban, hogy a valódi elkövetőket fogták el, és a motívumaik vagy a rasszizmus, vagy valami maffia/uzsora ügyek. Semmi se ingatott meg ebben idáig.
De most valami nagyon megingott bennem (is), és éppen azért, mert mind Bencze, országos rendőrfőkapitánynak, mind Petőfi Nemzeti Nyomozóiroda főnöknek hiszek.

Bencze azt mondta, hogy lemond, ha nem a tettest fogták el. (Ennek a mondatnak a jelentőségét egyik helyettese is kiemelte.) Tehát tuti, hogy ezek elkövetők. (Ha nem is a teljes létszám, talán.)

De volt itt Benczének egy szörnyű következtetésekre ingerlő nyilatkozata is. Elmondta, hogy amióta ezek a bűnözők a látókörükbe kerültek, folyamatosan kértek információt az NBH-tól, de még mostanáig SEM kaptak!!!! Miközben kiderült, hogy az NBH-nak rengeteg információja volt, van.

Na, ez az, ami ijesztő, és nem az eddigi spekulációk, vagy a kompilált NBH-s irat.

Jelenleg úgy nézhet ki, hogy a rendőrség beletenyerelt egy NBH által figyelt, ellenőrzött (?), manipulált (?), kezdeményezett (?) rasszista terrorakcióba!
Ha ez igaz, akkor világraszóló a botrány.
És igen, egyre jobban úgy tűnik, hogy Laborc és tsai nem az UD Zrt. miatt menekülnek, hanem a cigányok elleni gyilkosságok miatti esetleges, nem tudni milyen mértékű bűnrészességük miatt.
Mi folyik itt?