Scavolas Creative Commons License 2009.09.01 0 0 6834
Nem csinálok akkora problémát belőle, de gördülékenyebben megy az olvasás, ha magyar ékezetes karakterekkel és helyes központozással vagyon megírva bármilyen mondanivaló. És én elolvasom (próbálom) mindenkiét, mert nem attól lesz rosszabb vagy jobb, hogy én mit csinálok vele.
Most már kezdem kapisgálni a lényeget, köszönettel.
Viszont az az érzésem, túldimenzionálod ezt a focidrukker-keménymag-náci problémakört, és a hivatkozott élményeid sem támasztják alá közvetlenül a szóbanforgó eset kezelését akárki részéről is. A nácizást, zsidózást már csak azért sem értem, mert ebben a topikban max. cigányozni volna ON-topik, és teljesen hidegen hagy bárki efféle hülyesége, még ha irritáló is.

Az teljesen más kérdés, hogy létezik futballhuliganizmus, és furcsamód akik művelik, egy jól körülhatárolható eszmeiséget(?) valló, a mindenáron való bajkeverést és balhécsinálást kereső emberkékből tevődnek ki, akik undorító módon mára kvázi politikai platformot képeznek a nagy magyar őskáoszban. De ezt szerintem sem itt, sem másutt még senki nem kapcsolta össze olyan közvetlenül ezzel vagy hasonló bűncslekeményekkel, mint ahogyan azt az elmondásod alapján érzed.
Az más lapra tartozik, hogy a futballhuliganizmusban IS jelenlévőek között van egy csoport, amely valóban politikai anarchizmus és esetleg nácizmus/rasszizmus eszmei talaján állva ott is megjelenik és fokozza a bualhékat sőt egyre inkább tért nyer és átveszi az irányítást.

Mondjuk én személy szerint nem csak azért nem megyek semmilyen itthoni meccsre, mert nincsen kedvem az agyhalott csőcselék ingyenes cirkuszi produkcióit szemlélni/hallgatni, hanem azért is, mert a sportág színvonala olyan mélyen van, mint a bányászbéka seggét a Föld középpontjával összekötő szakasz felezőpontja. (Amikor én még gyerek voltam, és még volt magyar foci is, a mostani teljesítményt az akkori "keménymag" a focisták pofájának a szétverésével jutalmazta volna balhé gyanánt, és nem a szar focihoz semmiképpen nem kapcsolható emberek elleni uszítással és öncélú balhézással.)

Szerintem is jobb volna a topik tárgyára korlátozni mindenkinek a hozzászólásait, mert naygjából 20% az aránya a releváns tartalmúaknak, ami nem igazán OK.
Előzmény: franzstadti jassz (6815)